Kadınca Moda

En Değişik İğne Oyaları

En Değişik İğne Oyaları

merhaba sevgili takipçilerimiz….
en güzel iğne oyalarını değişik değişik sitelerden bakıp sizler için bir araya topladım. Beğeneceğinizi umduğum modeller hepsi. “İğneyle kuyu kazma sanatı diyoruz biz kendi aramızda. Kendi çapımızda kendi emeklerimizle yaptığımız büyük sayılabilecek bir sayfamız var her yardım isteyene yardım ediyoruz her siparişe koşmaya çalışıyoruz.
Hayat her zaman istediğimiz doğrultu da ilerlemeyebilir bizimde paraya ihtiyacımız olduğu zamanlar olabilir yada canımız sıkılır ve kendimize hobi bulmaya çalışıyor olabiliriz. Böyle bir zamanda öğrendim ben iğne oyasını iyikilerim arasında yerini aldı. Çok seviyorum iğne oyası yapmayı ütü sonrası seriyorum masaya karşısına geçip bakıyorum 🙂 emek verilen her iş güzeldir hakkıylla yapılan her emek güzeldir.
Sayfamı ilk kurmaya karar verdiğim zamanlarda bu kadar iğne oyası sayfası olduğundan haberim bile yoktu birde baktım ki ben daha çırakmışım. sağolsunlar kardeş sayfaların destekleriyle kendi çabamla hiç beklemediğim şekilde kocaman bir aile oluverdik. Bu süreçte bana destek olmayanlarda oldu adı bende kalsın masumca karşılıklı reklam yapmak istediğim sayfalar tarafından engellendim bile . Ama ben yılmadım devam ettim şimdi bakıyorum da beni engelleyen arkadaşlardan daha büyük bir sayfam var. Ne demişler ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin 🙂 bu yollardan geçen birisi olarak da benden yardım isteyen her arkadaşıma yardım ettim. Küçük büyük demeden hepsine karşılık beklemeden reklamda yaptım link de paylaştım etmeyede devam ediyorum.üç günlük dünya herkes kendi rızkını yer sayfasını büyümesine yardım ettim diye benim siparişim mi gitti varsın gitsin buda benim nasibim değil der ve önüme bakarım. hepinize tavsiyem aç gözlü olayın hardım etmekten kaçmayın çünkü biz aciz kullarız Allah ol derse o zaten olur neden vesile olamayalım dimi. tepeden bakmadan destek olalım birbirimize.
Yöneticilik için arkadaş aradığım zamanlarda kimse bana arkadaşlık etmek istemedi sayfam küçükmüş diye. Hatice yılancı canım arkadaşım ilk zamanlarımdan beri bana hep destek oldu sağolsun hep yanımda oldu. Sonradan iki arkadaş daha ekledik aramıza şimdi uyumlu bir ekibimiz var şükürler olsun. Rabbim böyle sürdürmeyi nasip etsin hepimize…
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim esen kalın….

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
Yandex.Metrica